Untitled Document

 
 

Vse informacije dobite pri članu organizacijskega odbora za sponzorje:
Tajništvo, telefon 01 511 30 06, GSM 041 387 432, e-pošta: tajnik@drustvo-dvs.si.


 

RAZPIS ZA SPONZORJE
28. TEHNIŠKEGA POSVETOVANJA VZDRŽEVALCEV SLOVENIJE

 

Na 28. Tehniškem posvetovanju vzdrževalcev Slovenije smo za:                 

  • glavne sponzorje pripravili 2 dvojna razstavna prostora (zlati sponzor - dvojno mesto št. 1 in srebrni sponzor - dvojno mesto št. 2); glej tloris razstavnih mest, kjer so ta mesta označena z modro in vijolično barvo;
  • sponzorje posvetovanja namenili 8 razstavnih mest - št.: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 in 10; glej tloris razstavnih mest.

 

Če želite biti glavni sponzor ali sponzor 28. TPVS, izpolnite in pošljite spodnjo prijavnico. Po prejemu prijavnice vam bomo v najkrajšem možnem času poslali e-sporočilo z vašim uporabniškim imenom in geslom, s katerim se boste lahko registrirali na naši spletni strani, dostopali do pogodbe, jo prebrali, izpolnili in elektronsko podpisali. Po prejemu obvestila, da ste pogodbo elektronsko podpisali, vam bomo poslali račun za plačilo naročenega sponzorstva. Po prejemu plačila stopijo v veljavo vse pravice in obveznosti iz pogodbe.

VRSTE SPONZORJEV 28. TPVS

  • ZLATI SPONZOR - je samo eden. Na voljo mu je dvojno sponzorsko razstavno mesto št. 2. Cena zlatega sponzorstva je 2.800,00 EUR + DDV. Ugodnosti zlatega sponzorja.
  • SREBRNI SPONZOR - je samo eden. Na voljo mu je dvojno sponzorsko razstavno mesto št. 3. Cena srebrnega sponzorstva je 2.500,00 EUR + DDV. Ugodnosti srebrnega sponzorja.

 

 

Untitled Document

PRIJAVNICA ZA SPONZORSTVA
Vrsta sponzorstva*
*obvezna polja
Vpis v Zbornik