Untitled Document

Vse informacije dobite pri predsedniku organizacijskega odbora 28. TPVS:
Darko CAFUTA, GSM 051 264 365, e-pošta: [email protected].

VABILO K SODELOVANJU NA
29. TEHNIŠKEM POSVETOVANJU VZDRŽEVALCEV SLOVENIJE

 

Spoštovani vzdrževalci!

Na 29. TPVS na Otočcu od 9. do 10. oktobra 2019 imamo glavni temi predavanj OSKRBA VZDRŽEVALCEV Z REZERVNIMI DELI.

Prvi dan posveta dne 9. oktobra 2019 bosta potekalidve plačljivi delavnici. Naslovov delavnic še nimamo, sajbomo izbrali med štirimi temami dve, ki bosta imeli dovoljudeležencev. Zanimanje zanje bomo preverili po elektronskipošti in objavili dokončne programe v avgustovski številki VZDRŽEVALCA. Prvi dan posveta ne bo razstave!

Na temo o oskrbi rezervnih delov bomo imeli tudi okroglomizo, ki jo bo vodil mag. Mihael Hameršak, udeležili pa se jebodo vodje vzdrževanj uspešnih slovenskih podjetij.

Izvedeli bomo, kako vodijo nabavo rezervnih delov v uspešnihpodjetjih, kako in kdo skrbi za rezervne dele na zalogi, kakose nabavljajo rezervni deli v nuji, izven delovnega časa.

Na okrogli mizi bomo izvedeli tudi to, kakšne so izkušnjepodjetij z dobavitelji rezervnih delov in jih poskušali postavitina višji nivo.

Na brezplačnih predavanjih, ki bodo potekala cel dan, bodel predavanj posvečen tudi oskrbi z rezervnimi deli. Zaostala predavanja bodo poskrbeli razstavljalci ali pa bodovabljeni predavatelji.

Na vsak način bomo poskušali vzdrževalce seznaniti tudi znovostmi v tehnologiji vzdrževanja, meritvah in analizahter orodjih in merilnih inštrumentih, pa tudi organizacijivzdrževanja. Teme predavanj bomo objavili v avgustovski številki VZDRŽEVALCA.

 

Slogan letošnjega 29. TPVS na Otočcu: OSKRBA VZDRŽEVALCEV Z REZERVNIMI DELI

Tako kot vsako leto bo potekalo tekmovanje diplomskih nalog. Razpis tekmovanja vodi mag. Viktor Jemec in je objavljen vtej številki. Izbrani diplomski nalogi se bosta predstavili 10. oktobra 2019 na brezplačnih predavanjih.

Letos smo trajanje razstave omejili samo na en dan, na10. oktober 2019. Tako 9. oktobra 2019, ko bosta potekali plačljivi delavnici, ne bo razstave. 

Dobrodošli na Otočcu 2019!